MOONGIRLS

Wat fijn dat je hier bent. Sieraden zijn één van mijn grootste liefdes. Ik kan er niet genoeg van krijgen, ik behang mijzelf het liefst met de vrolijkste kleuren en niet alledaagse combinaties. Al zomers lang struinde ik marktjes af in Frankrijk, Spanje & Italië, want in Nederland vond ik vaak niet precies wat ik wilde. Mijn vakanties stonden dus vaak in het teken van het verzamelen van deze unieke schatten.

In de zomer van 2018 kreeg ik de kriebels. Ik wilde dit zelf gaan maken, precies zoals ik het zelf mooi vond en zo'n 1600 km dichterbij huis. Ik begon gewoon aan de keukentafel en zonder echt plan met het maken van kettinkjes. Ik vond het heerlijk, het werd een soort meditatie.

En dat is waar Moongirls begon. Moongirls, omdat de maan mij altijd heeft geïnspireerd. Ik word er rustig van als ik ernaar kijk, vind het prachtig hoe wij vrouwen ermee geconnect zijn en bewonder de invloed die de maan op ons kan hebben. Tenminste: als je er voor open staan en het toe laat. Net zoals mijn sieraden en de bijzondere werking van de edelstenen die ik gebruik. Ik maak alles zelf, met de hand en met liefde. Dus geen massaproductie of slechte werkomstandigheden. 

Enjoy! xxx Manon

 

 

 

 

© 2019 - 2020 Moongirls | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel